31 mai 2007

Demolarea

Aşa cum Ieremia a primit porunca de la Dumnezeu: "să smulgi şi să tai, să dărâmi, şi să nimiceşti, să zideşti şi să sădeşti." (Ieremia 1:10), aşa am fost şi noi îndemnaţi pentru Proiectul Plopu.
Aşa că am început prima parte. Sentimente amestecate... Pe de o parte părerea de rău pentru un vechi prieten care trebuie să plece, nu înainte de a spune: "misune îndeplinită!" Pe de altă parte bucuria de a începe un nou proces care va duce mai departe această aventură nemaipomenită cu Dumnezeu: Tabăra Plopu.
Iehova Iire a fost credincios şi ne-a sprijinit în toţi aceşti ani şi suntem încrezători că o va face şi în viitor, pentru slava Sa şi din dragoste pentru poporul Său!
Am început acest Jurnal pentru a vă ţine la curent cu ceea ce se mai petrece aici.
Rugaţi-vă, veniţi şi lucraţi, dăruiţi!
Luaţi parte la la cea de-a doua parte a acestei aventuri! Nu aşteptaţi să vă lăudăm, ci doar să vă mulţumim călduros, dar puteţi fi parte a ceea ce s-a dovedit a fi înţelepciunea lui Dumnezeu: - a ales lucruri şi locuri mici şi nebăgate în seamă pentru a răscumpăra, a motiva şi a echipa oameni pentru lumea reală, într-o luptă atât de reală.
Rugaţi-vă pentru noi: pentru înţelepciune, sănătate şi resurse şi din când în cînd trimiteţi-ne impresiile voastre.

„Domnul să te binecuvânteze, şi să te păzească!
Domnul să facă să lumineze Faţa Lui peste tine, şi să Se îndure de tine!
Domnul să-Şi înalţe Faţa peste tine, şi-să-ţi dea pacea!"


MITRUŢ

0 comentarii:

Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină

Arhiva

Top Crestin 1000

toateBlogurile.ro