15 ianuarie 2012

Tabara Plopu 2012 (Plopu 28)

Tabara Plopu 2012 (Plopu 28)


Cu siguranta ca multi dintre voi va intrebati daca in acest an va fi ... se va mai tine tabara Plopu.
2011 a fost un an in care poate multi ar fi vrut acest lucru. Asa cum se stie Plopu 27 a fost unul restrans pentru ca s-a incercat obtinerea unui raspuns pentru modul in care va continua aceasta lucrare. Pentru toti care iubiti aceasta tabara ... aceasta lucrare 
avem o veste care speram sa va bucure: tabara Plopu VA CONTINUA
 ... iar in 2012 vom avea editia a 28a. Detaliile despre tema, organizare si echipa care se va ocupa de aceasta editie a taberei sunt inca in lucru si vor fi puse la dispozitia voastra in cel mai scurt timp. Ceea ce ar trebui sa aduca bucurie pentru voi e ca in acest an tabara 
ESTE DESCHISA TUTUROR
 celor ce vor sa participe.
Detaliu pe care putem sa vi-l oferim in momentul de fata este perioada in care am dori sa organizam tabara de anul acesta. Este vorba de perioada 29 iulie - 4 august. 
Pana atunci am putea spune ca mai e destul timp ... ca se pot pune cap la cap toate detaliile, insa pentru cei care ati mai organizat sau ati fost implicati in pregatirea anumitor evenimente stiti cat de repede trece timpul si cata munca este necesara pentru a organiza un astfel de eveniment.
De aceea va multumim pentru sprijinul vostru de pana acum si va invitam sa participati si sa sustineti lucrarea in continuare. O puteti face inca din acest an ... de la Plopu 28.
Puteti sa va exprimati dorinta sau disponibilitatea de participare printr-un mic comment lasat la aceasta postare.
Va multumim si va asteptam!

0 comentarii:

Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină

Arhiva