07 aprilie 2014

Plopu 30 - "De la bine la EXCELENT!"

Traim timpuri tulburi. Peste tot in jur auzim cuvinte ca: stress, criza, greutati, supravietuirea zilnica si altele asematatoare.
In marea majoritate a cazurilor atunci cand doua sau mai multe persoane discuta un anume subiect ... se ajunge inevitabil si la acele nevoi urgente, la acele semne de intrebare, la cum se lupta fiecare pentru a supravietui, la a-si mentine locul de munca ce asigura painea zilnica pe masa si plata facturilor curente.
Ei bine intr-o astfel de lume traim fiecare. Cu aceste probleme ne confruntam la un nivel diferit fiecare dintre noi.
Si totusi ... desi trecem prin aceleasi situatii ... unii parca strabat aceste situatii intr-un mod ce ne pune deseori pe ganduri.
Ce ii face pe ei diferiti? Cum reusesc? Care ar putea fi "secretul"? Daca discuti cu fiecare dintre ei ... fiecare iti spune modalitatea prin care reuseste, insa nu poti spune ca exista o "reteta clasica". Insa cu siguranta ca din aceste discutii se desprind cateva puncte cheie ce pot constitui un ajutor pentru fiecare dintre noi.
De aceea am oportunitatea si onoarea de a te invita in acest an alaturi de noi la cea de-a 30a editie a Taberei Plopu pentru a descoperi acest lucru impreuna.
Astfel ca in perioada 4 - 10 august 2014 esti asteptat alaturi de noi la o calatorie interesanta ... iar tema din acest an va fi una pe masura: "De la bine la EXCELENT!".
Asa ca poti sa iti treci deja aceasta perioada ca ocupata in calendar! Te asteptam!
Plopu, "Locul unde Dumnezeu te atinge!"

0 comentarii:

Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină

Arhiva

Top Crestin 1000

toateBlogurile.ro